tisdag, mars 21, 2006

Proteströsta - smart drag?

Inspirerad av att Laila Freivalds nu har avgått som utrikesminister, så har jag börjat fundera på valet i höst - kommer Sossarna fortfarande regera efter september månads slut? Eller kommer missnöjet med Persson leda till att medelsvensson bestämmer sig för att lära Persson en läxa och rösta på högern i stället? Och är det egentligen så smart?

Om man nu vill lära Persson en läxa, rösta på ett alternativt vänsterinriktat parti istället! Rösta på Vänsterpartiet eller Miljöpartiet. Eller andra vänsteralternativ som känns aktuella.

Inspirerad av kära mor så började jag också fundera över massmedias makt över vanliga människor och hur vi styrs; I massmedia finns bara ett alternativ till Persson nämligen högern.

Men om man istället stödjer ett annat vänsteralternativ, och istället gör exempelvis Vänsterpartiet eller Miljöpartiet starkare genom sin röst i höst. DÅ kanske det finns alternativ till att Persson får gå och Reinfeldt tar över.

Så kära vänner - om ni ska proteströsta i höst mot att Persson är maktfullkomlig, arrogant och allt annat som passar in - proteströsta SMART!

0 kommentarer: