tisdag, mars 06, 2007

Inget modem från Bredbandsbolaget än...

Så jag surfar runt när jag egentligen ska försöka påbörja skrivandet av min ministudie för kursen...
Jag har en del slösurfande att ta igen ;)


Intressant att man blir så pass förlamad av att inte ha en Internetuppkoppling hemma:

  • svårt att kolla telefonnr (klart man kan ringa Eniro men...)
  • kan inte kolla annonser på Blocket.se
  • vet inte vad som händer i världen annat än via text-tv och tidningar, sporadiska nyheter på radio och när man lyckas tajma nyhetssändningarna på TVn. Ruggigt vad man (läs: Jag) har blivit bekväm.
  • inte kunna kolla saldo och betala räkningar. För koden till telefonbanken kommer jag inte ihåg, och jag vet inte vad jag har för kontonummer i huvudet.
  • inte kunna kolla upp olika tester nu när vi har undersökt möjligheten att köpa bättre begagnad bil. Så igår slog vi till på en Ford Focus -02. Vi orkade helt enkelt inte leta längre. Därmed inte sagt att vi har gjort ett sämre köp för det. Den är snygg, rymlig, rolig att köra, silverfärgad, och säker.
Små bekymmer man har egenligen :D

4 kommentarer:

Camilla sa...

Åh va härligt med en ny bil, den ser jättefin ut=) jadu, jag håller med, man har blivit lite väl bekväm då det gäller att kunna kolla allt via internet, fast det märker man inte förrns man är utan det...=)
Hoppas ministudien går bra du!

linda sa...

va re den dära ja fick åka i som ni köpte?

Anja sa...

Precis! Det blev den. Var tvungen att provköra i rondellen vid Strömpilen ett par dagar senare för att se om det bara var snorhalt då jag skjutsade hem dig, eller om det var så att bilen var knas. Det var snorhalt ;)

linda sa...

coolt, den va spejsad =)