tisdag, mars 20, 2007

Jag är utmanad!

Krumelur utmanade mig att skriva sex konstiga saker om mig själv. Sen ska jag alltså komma på sex personer som inte utmanats att göra det samma... det blir värre...
Here we go!

1. Plastpåsar
Jag hatar plastpåsar. I alla dess former, även om jag själv begagnar mig av dem relativt frekvent. Inte bära saker i plastpåsar om det inte är mat. Värst är vanliga mataffärskassar. Plastpåsar med tryck och lite stil kan gå an i nödfall.
Men jag har blivit bättre på att hantera dem.
Kuriosafakta: min mormor gjorde ett paraply med dinglande platspåsar i till min studentdag...

2. Fattar du trögt?
Inte alltför roligt att erkänna, men jag har väldigt svårt för folk som inte på en gång fattar något. Som ett förtyldigande: det behöver inte alls vara jag som ska förklara för denne person, utan det kan vara vem som helst.

3. Kan inte låta bli att kommentera hur folk ser ut och/eller beter sig
Kanske inte så konstigt (?) eller ens ovanlig sak. Men det går liksom inte låta bli att kommentera folks utseende eller beteenden. I sällskap med mor och bror är jag definitivt i mitt essä. Frågan är om inte de två är ännu träffsäkrare i sina kommentarer ;)

4. Konståkning
är en källa till fascination och en och annan tår. Det är ju så vackert! Kan också bero på att jag är i klass med Bambi på isen, jag förstår helt enkelt inte hur de gör.

5. Stekpannans vara och inte vara
När jag träffade Andreas så ställde jag alltid in stekpannan i ugnen. Vilket jag fortfarande tycker är världens bästa ställe. Men av hänsyn till min man så ställer jag stekpannan i grytskåpet så att han ska hitta den.
Kuriosafakta: Efter någon av våra första dejter så fick Andreas ringa och fråga var jag ställt stekpannan och ja.. det är ett under att vi är gifta ;)

6. Jo men den låten! Den spelades av.... eh...
Jag är sjukt dålig på att komma ihåg låttitlar, gruppnamn, gruppens medlemmar osv. Det är rent pinsamt. Men jag är bra på att sjunga! Ett under att jag får vara med i Frukostklubben faktiskt. Men jag är ju trevlig...

Jag utmanar:
Camilla, Vjeko, Mattias, Den tatuerade mamman, Mamma

6 kommentarer:

linda sa...

Bra jobbat!
Har däremot ingen aning om reglerna gällande hur många man ska tvinga göra den... =)

Anja sa...

Jag googlade runt och hittade att man skulle utmana sex personer i sin tur. Men det kändes lite svårt måste jag säga. Tre hade väl räckt?!

linda sa...

Ja, sex personer är lite knepigt.
Och ja, du får vara med i Frukostklubben eftersom du är trevlig och SNYGG såklart!

www.dentatuerademamman.com sa...

Okej, så jag är utmanad det var roligt att du valde mig. Men för tillfället så har jag lite dåligt med tid & energi för sånt, men jag känner på mig att helgen kommer att bli bra så då kommer jag att skriva några ooooootroliga saker om mig själv...

mamma sa...

Ja värst är ju att jag inte ens vet hur jag ska ta mig in på min egen blog där jag blev utmanad, det måste väl tillhöra min lista med konstiga saker eller hur?
Kan ju lista upp hur många som helst men nu behöver jag HJÄLP så jag förstår hur allt det här går till.(Fast jag vet att jag fått hjälp flera gånger förr) Det här hamnar ju på din nr 2.....*S*

Tompa sa...

hahahahaha! plastpåsar?! vafan=) tror jag skall ta med några till dig på måndag;-)