lördag, mars 17, 2007

Okej, jag erkänner;

Jag är en tekniknörd!

Insåg det helt plötsligt, och ja, jag vet - ni har sagt det förut. Men det har liksom inte gått in i mitt huvud riktigt. Jag tror inte riktigt jag har fattat det än heller. Men men. Jag har liksom nämnt det på skoj förut, men inte tagit det på allvar.

Senast idag skrattade mamma och bror åt mitt användande av headset till mobilen (det är sjukt mycket strålning i mobiler bara så ni vet!), även om jag vet att det inte är illa menat ;)

Hur har jag då kommit fram till detta faktum?

Jo, jag har surfar runt ikväll på en massa intressanta bloggar som handlar om allt möjligt; musikstilar, datorer, IT & Etik, vardagligheter, tatuerade mammor, mm.

Och så surfar jag tillbaka till min egen och inser att jag är löjligt fascinerad av; YouTube, Apple, Min kära mobiltelefon, att ha tillgång till Internet, datorskämt, och mycket annat. Jag kollar min mail ofta (typ hela tiden), är ofta uppkopplad via Adium på msn. Och surfar mycket nyheter men även nonsens.

Tekniken förföljer i hemmet i form av två bärbara datorer (min MacBook och mannens Acer), en X-box, och ett nyligen införskaffat Nintendo Wii. Mannen har en Walkman-telefon och jag bär på en iPod med en Radio Remote.

Vi har dock inte;
- Inspelningsbar DVD (vilket jag drömmer om)
- Platt-TV (vilket inte känns nödvändigt än måste jag säga)
- En bra stereo (vilket känns mer och mer som prioriterat)
- Hemmabioanläggning (inte än på ett par år)

så jag kanske inte är helt hopplös!

5 kommentarer:

moster mjölgumpa sa...

Jag är allt lite avundsjuk på ditt Wii. Fast det igentligen sonen som vill ha ett men jag är så nyfiken på wiiet.
I detta hushållet är vi så fantastisk tekniskt bevandrade att vi har ett Nintendo åttabitars.

www.dentatuerademamman.com sa...

Oj du är verkligen inne på det där med att gilla teknisk grejer, som min sambo. Min tekniska standard höjdes med 200 % när han flyttade in, han har jobbar i mobiltelefonaffär dessutom så här är det nyyyyyaste modellerna som gäller, fast där ska jag inte gnälla för jag har ju fått en jättefin mobil (fast utan headset) Vi hade en 52 tums tv också men den har nyss dött. Den där lilla växa gubben som du visde på bilden, jag köpte en sån till min ligger-i-skilsmässa-vän fast en growin husband. De är roliga. Det var roligt att läsa det du skriver

Anja sa...

moster mjölgumpa: Wii är otroligt roligt måste jag säga. T.o.m vår 3-åring är fascinerad och vill testa när det ska spelas Wii sports. Vi har bara haft det en vecka så jag återkommer nog till ämnet längre fram. =) Klart häftigt att man faktiskt MÅSTE röra på sig för att det ska hända någonting.
Den tatuerade mamman: jag googlade bara fram en bild som kunde illustrera "nörd", nu måste jag ju googla vidare för att hitta den där roliga gubben du menar. Tack för tipset!

Tyckatilla sa...

Åh, kom du på det först nu....*S*

linda sa...

Du är utmanad